kosazeneiskola@gmail.com
8220 Balatonalmádi, Bajcsy-Zsilinszky Endre út 60.
Telefon: +36-88/438-419 Mobil: +36-30/143-9880

Szülői tájékoztató

Tisztelt Szülők!

Kedves Növendékeink!

Iskolánkban 2020. március 16-tól megkezdődött a távoktatás, mely oktatásra való átállás lassan a végéhez közeledik.

A főtárgytanárok tájékoztatták Önöket, gyermekeiket a távoktatás módjáról, végrehajtásáról, tananyagáról, valamint azok ellenőrzési módjáról.

Az órák időpontját egyeztetni kell a főtárgytanárral, mert nem feltétlenül a zeneiskolai órarend szerint történik az órák megtartása.

A videótelefonálás az elsődleges felülete a főtárgyi foglalkozásoknak (messenger, viber, hangouts, stb.), aminek minőségét, használhatóságát az internet sávszélesség befolyásolhatja, ezért kérjük szíves türelmüket.

Akivel még nem vette fel tanára a kapcsolatot, kérjük keresse telefonon, illetve elektronikus levélben (email).

Kérjük, hogy kövessék figyelemmel saját és gyermekük email fiókjait, valamint a zeneiskola e-Kréta felületét, mert oda is érkezhetnek tájékoztató – pl. házi feladat, iskolánkkal kapcsolatos kérdések – levelek a főtárgytanároktól, illetve az iskola vezetőségétől.

Ezen újfajta oktatási módszer nagy odafigyelést követel szülőtől, pedagógustól, ezért nagyon fontosnak tartjuk a szülői felügyeletet, a gyermekek érdekeit előtérbe helyezve.

Amennyiben bárkiben olyan kérdés merülne fel, amit elsődlegesen nem tud tisztázni a gyermek főtárgytanárával, munkaidőben 8.00-16.00 óra között tájékoztatást kérhet az iskola elérhetőségein keresztül.

Előre is köszönöm együttműködésüket, támogatásukat, megértésüket ebben a helyzetben.

További jó egészséget kívánok mindenkinek!

Balatonalmádi, 2020. március 23.

Tisztelettel:

Tombor Krisztián

 Intézményvezető